top of page

The Cool Dog Moms Club

Onze eigen molly&me sweaterlijnZoals jullie allemaal wel weten, of in ieder geval degene die regelmatig onze webshop bezoeken, ben ik altijd bezig met het vinden of bedenken van nieuwe items voor in de shop. Natuurlijk het liefst iets origineels en echt passend bij molly&me. Voor echt Dog Moms, of Dads, natuurlijk.


Jaren terug (ja ik ben echt al zo oud) had ik een webshop waarin ik meidenkleding ontwierp en deze bedrukte ik met geweldige prints. Dit was zo super leuk om te doen en toen ik molly&me opende op Valentijnsdag vorig jaar (bijna een jaar open nu!) wist ik dat ik hier wel weer wat mee wilde gaan doen. Het heeft even geduurd want eerst wilde ik dat de website goed liep, dat ik zeker wist dat ik de allerleukste klanten had, en dat ik de juiste pers, sweaters en materialen had.


Ik ben een aantal weken geleden begonnen met het bedrukken van onze super leuke penningen en mokken en nu is de tijd om dit uit te breiden met de Cool Dog Moms Club sweaterlijn! De gloednieuwe pers is binnen, het materiaal is binnen, alles is ontworpen en nu hoop ik dat jullie ze net zo enthousiast zijn als ik natuurlijk.Er staan nu een hoop sweaters online met verschillende prints. Natuurlijk kan het zijn dat je een kleur sweater heel leuk vind maar de print niet, of de kleur van de print. Geen probleem, bestel gewoon en geef aan bij de opmerkingen welke print je wilt hebben of welke combi dan ook. Alles is mogelijk. Uiteraard zou ik het super leuk vinden om jullie aankopen terug te zien op Instagram of ergens anders. Tag ons @mollyandme.nl


Levertijd van de sweaters is de komende tijd 3-4 werkdagen (valt mee toch) omdat ik aan de hand van jullie berichtjes, DM's en mailtjes een hoop bestellingen verwacht. Ik druk namelijk elke sweater per stuk op bestelling. Daarna zal de levertijd weer gewoon 1 dag zijn zoals jullie gewend zijn van molly&me.

18 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page