top of page
molly.png

Over mij

Mijn naam is Molly, een Berner Sennen hond, en ik ben 2 jaar oud. Toen mijn baasje Miranda wist dat ik bij hun zou komen wonen had ze nog een paar weken om allerlei leuke dingen voor me uit te zoeken en te kopen. Online kwam ze verschillende mooie speeltjes, snacks en accessoires tegen en ze dacht hoe leuk zou het zijn om deze zelf te gaan verkopen?

 

Ze begon gelijk met het opzetten van molly&me, het ontwerpen van de website, ontwerpen van het drukwerk, en ging op zoek naar mooie, leuke maar vooral originele merken die je (nog) niet overal tegenkomt. Ze vond de leukste dingen van over de hele wereld, voor alle honden groot (zoals ik) en klein.

 

Op Valentijnsdag 2022 ging de webshop open en we hebben inmiddels al heel veel mooie bestellingen met heel veel liefde en plezier in mogen pakken, dit is elke keer weer een feestje! Nu de webshop open is blijft ze altijd op zoek naar nieuwe leuke maar vooral originele merken, altijd 100% gezonde snacks en de heerlijkste verzorgingsproducten dus neem af en toe weer een kijkje om niks nieuws te missen.

 

Uiteraard is deze winkel vernoemd naar haar nieuwe beste pluizige vriendin, mij! Veel plezier in onze webshop en wil je nou helemaal niks missen, abonneer je dan op de nieuwsbrief en/of volg onze Instagram pagina. 

xoxo Molly

Wij vinden iedereen die onze webshop bezoekt, en misschien zelfs wel een bestelling plaatst, geweldig en zouden het super leuk vinden als je ons volgt en ons tagt op je Instagram pagina #mollyandme.nl want we vinden het geweldig om al  jullie fluffy vriendjes te zien! Neem ook eens een kijkje op onze Wall of Fame pagina en misschien sta jij er wel tussen. Nog niet? Stuur mij dan snel een foto met een van onze bestellingen/producten.

bottom of page