top of page
Over Molly & Oos

HOE HET BEGON

 

Wij zijn Molly & Oos, een Berner Sennen en een Golden Retriever. Toen ons baasje Miranda wist dat ik (Molly) bij hun zou komen wonen had ze nog een paar weken om allerlei leuke dingen voor me uit te zoeken en te kopen. Online kwam ze verschillende mooie speeltjes, snacks en accessoires tegen en ze dacht hoe leuk zou het zijn om deze zelf te gaan verkopen?​

 

Ze begon gelijk met het opzetten van Molly&Me, het ontwerpen van de website, ontwerpen van het drukwerk, en ze ging op zoek naar mooie, leuke maar vooral originele merken die je (nog) niet overal tegenkomt. Ze vond de leukste dingen van over de hele wereld, voor alle honden en hun baasjes. Uiteraard werd de webshop vernoemd naar mij. Op Valentijnsdag 2022 ging Molly&Me open en mochten we gelijk al heel veel mooie bestellingen met heel veel liefde en plezier inpakken. De webshop groeide snel en had al gelijk een hoop vaste klanten. Veel honden en hun baasjes wisten ons te vinden.

MAAR TOEN

 

En toen gebeurde het. Mijn baasjes dachten dat het wel gezellig zou zijn om er een broertje voor mij bij te nemen. Ik had hier zo mijn bedenkingen bij. Ook tijdens het kennismaken dacht ik, nou voor mij hoeft dit niet. Maar ja, toen Oos er eenmaal was bleek het best wel leuk. Na een tijdje waren wij de beste vriendjes. Maar ja die broer van mij wilde natuurlijk ook een aandeel in de shop. De reden voor mijn baasje om Molly&Me vanaf 2 januari 2024 om te toveren tot Molly&Oos. 

 

 

Bij ons vindt je de allerleukste speeltjes, altijd 100% gezonde snacks, een hele eigen sweaterlijn, spullen voor alle dogmoms (en dogdads) en de heerlijkste verzorgingsproducten. Neem dus af en toe weer een kijkje om niks nieuws te missen. Veel plezier in onze webshop en wil je nou helemaal niks missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief en/of volg onze Instagram pagina. 

XOXO MOLLY (& OOS & MIRANDA)

bottom of page