top of page

molly's favorieten!

Haar favoriete snacks & speeltjeOnze eigen molly is natuurlijk onze enige echte kwaliteitscontroleur. Op gebied van smaak van de snacks en de kwaliteit van de speeltjes, en dan uiteraard van de pieper want dat vindt molly (haar baasjes wat minder) heel erg belangrijk. Als het niet goed genoeg is voor molly, is het ook niet goed genoeg voor jouw hond !


Qua snacks is molly misschien niet de meest ideale controleur, zij vindt namelijk alles heel erg lekker maar natuurlijk heeft ook zij een voorkeur. En dat is wat haar betreft heel erg duidelijk, onze banana bread hartjes snacks zijn hier thuis wel top favoriet! Zodra deze in een grote doos binnen kwamen was ze al door het dolle heen. En als ik ze inpak voor de bestellingen ruikt ze ze van ver af en staat ze gelijk klaar om eventuele gevallen stukjes (je weet maar nooit) gelijk op te vangen. En ik geef haar groot gelijk. Deze snacks zijn 100% natuurlijk en ruiken zoals ze smaken. Naar echte bananenbrood koekjes zonder toevoegingen. Je vindt ze hier in verschillende maten verpakkingen.


Ook de snacks van Botanical Bones gebruiken we vaak als beloning, ze zijn iets groter maar zijn heel makkelijk te breken in kleinere stukjes en dus ook net als al onze andere snacks geschikt voor zowel puppy's als volwassen honden. Uiteraard ook allemaal 100% natuurlijk en plantaardig zonder toevoegingen. Altijd gemaakt in kleine batches. Deze snacks zijn ook onder onze klanten al sinds we open zijn erg populair en krijgen we altijd hele fijne reacties op.Qua speeltjes is er in molly haar super grote mand met allerlei pluche wel duidelijk 1 favoriet! En dat is natuurlijk haar Puppachino. Omdat zij een XL ras is (Berner Sennen) heeft ze dus ook de XL versie. De L versie is geschikt voor eigenlijk verder alle andere rassen en ook zeker het meest verkochte speeltje in de webshop. Molly en wij snappen ook wel waarom ....

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page