top of page

I Stalk Dogs on Instagram

En ik schaam me er niet voor!Nadat we al onze eigen penningen, mokken en sweaters bedrukten dacht ik wat zou ik zelf nou nog graag willen hebben en leuk/origineel zijn om te maken? Na wat speurwerk kwam ik op iPhone covers en wat zijn ze tof geworden!


Je favoriete quote of foto elk moment van de dag bij de hand. Wij bedrukken jouw eigen iPhone cover helemaal zoals jij hem wilt hebben. Eventueel ook met een foto,naam of eigen tekst erop.


Volg jij ook (te) veel honden en hun baasjes op Instagram? Dan moet jij natuurlijk deze hebben! Alle covers worden door mij persoonlijk per stuk en met de hand bedrukt (hierdoor kunnen we ook de eventuele aanpassingen doen) vandaar dat de levertijd van de levertijd 2-3 werkdagen is.Onze covers zijn voor de meest gangbare iPhone types te bestellen.


Producten die op bestelling zijn gemaakt (gepersonaliseerd) vallen altijd buiten de normale retour regeling en kunnen niet zomaar worden geretourneerd zonder geldige reden. Geldige redenen zijn alleen spelfouten als gevolg van onze fout of een defect in het product.

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page