top of page

Hondenpenningen

I'm lost, somebody call my mama!



Hoe tof is deze hondenpenning? Deze heb ik mogen maken voor Doodle Seb.


Onze penningen worden door mij gedrukt op lichtgewicht Aluminium zodat ze je hond niet hinderen maar wel super sterk zijn. Ook super fijn, op de penning kun je gelijk laten zien of jouw hond gechipt is. Je krijgt er van ons 2 maten ringen bij zodat je hem mooi kunt bevestigen aan halsband of tuig en een clip. Doordat wij alle penningen per stuk met de hand bedrukken en teksten moeten maken is de levertijd van de penningen 2 dagen i.p.v. 1 dag die je van ons gewend bent. Wij willen er natuurlijk wel de tijd voor nemen. Bestel je alleen een penning bij ons dan is het verzenden gratis, bestel je meer dan alleen een penning dan berekend hij natuurlijk gewoon de bestaande verzendkosten.



- Formaat bot 38x25mm - Formaat rond 31mm - Geleverd met 2 maten ringen - Kleuren en design vervagen niet Alle penningen worden per stuk op bestelling door onszelf gemaakt. Made by hand with L♥VE door molly & me


Producten die op bestelling zijn gemaakt (gepersonaliseerd) vallen altijd buiten de normale retour regeling en kunnen niet zomaar worden geretourneerd zonder geldige reden. Geldige redenen zijn alleen spelfouten als gevolg van onze fout of een defect in het product.

9 weergaven0 opmerkingen
bottom of page