top of page

Helemaal van jouzelf

Je eigen tekst/ontwerp op je sweaterHoe cool is dit! Op deze sweater kun jij zelf kiezen welke naam/tekst je wilt hebben. Kies je eigen kleur sweater en verzin je eigen print. Laat mij weten wat je wilt en ik laat jou weten of dit mogelijk is en maak een ontwerp speciaal voor jou. Ik heb nu al verschillende sweaters mogen bedrukken voor mensen met een eigen print en dat is natuurlijk super origineel. Deze heeft echt niemand.


Wil je weten hoe de kleuren zijn van de sweaters, kijk dan even bij onze verschillende sweaters op de website. We hebben 9 verschillende kleuren sweaters en 7 kleuren prints.

De levertijd van de sweaters is tijdelijk 3-4 werkdagen (valt mee toch) omdat ik de sweaters per stuk ontwerp en bedruk.Geen eigen ontwerp maar 1 van onze toffe ontwerpen? Onze enige echte originele molly & me sweaterlijn. Alle sweaters zijn door mijzelf ontworpen en worden allemaal per stuk naar de wens van de klant bedrukt. Kies voor een crewneck of een hoodie. Ook mag je zelf kiezen of je de opdruk op de rug of aan de voorkant wilt hebben. Kies zelf de kleur sweater en de kleur print. Mix & Match de kleuren sweaters en prints precies zoals jij hem wilt hebben.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page