top of page

Wall of Fame

Onze fluffy klantjes (en hun baasje)Wij zijn blij met elke fluffy klant en hun baasjes. Uiteindelijk zijn wij helemaal nergens zonder ze en doen we onze uiterste best om de leukste, mooiste en fijnste producten voor ze te vinden.


Zodra er hier een pakketje weggaat ben ik altijd super benieuwd hoe de reactie is als ze het binnen krijgen. Worden ze blij van mijn mooi ingepakte pakket? Vinden de hondjes de snacks lekker? Wordt dat ene speeltje een favoriet? Past de sweater of t-shirt goed? Zie ik ze nog een terug? Soms zou ik er wel eens bij willen zijn!


Gelukkig krijg ik heel vaak reacties per mail of DM op Instagram en sommige sturen ons graag een foto. Dat vinden wij geweldig en plaatsen deze trots op onze Wall of Fame of op Instagram. Tag ons ook op Social Media, vinden we super leuk.


Klik op de foto hierboven en neem ook eens een kijkje, daar wordt je blij van ...

11 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page