top of page

waarom we stoppen met harnassen

Bijgewerkt op: 15 aug. 2022

Doen waar je zelf goed in bent!molly & me gaat stoppen met de harnassen en lijnen. Je zou zeggen waarom? De shop is nog geen 3 maanden open en misschien gaat het nog wel lopen. Ja dat kan natuurlijk maar voor ons werkt het helaas niet.


Toen ik deze webshop ging opzetten kwam dit mede doordat ik in mijn zoektocht naar producten de meest geweldige harnassen tegenkwam. Ik dacht dit is het! Dit is geweldig! Dit gaat echt een succes worden! Ik ben dus op zoek gegaan naar de allerleukste merken van ver weg in Amerika en Australië. Ik dacht, dit is hier nog niet in Nederland en zo onderscheid je jezelf van andere webshops die ze verkopen (inmiddels wist ik dus dat ze hier ook verkocht werden). Ze kwamen binnen en echt alle harnassen waren (en zijn nog steeds) zo super gaaf! Maar 1 ding heb ik toen erg onderschat. De maatvoering voor verschillende rassen en de levertijd als je exclusief wilt zijn en het ver weg zoekt.


Dit is natuurlijk helemaal niet erg als je alle soorten en maten goed op voorraad hebt en ze zelf ontwerpt en produceert maar dat is voor ons niet te doen. Ik heb te maken met inkoopkosten, verzendkosten, invoerrechten en BTW. Dus kan ik maar beperkt inkopen en vaak bijvoorbeeld maar 1 of 2 maatseries. En als dan iedereen ineens een medium wilt van 1 bepaald merk blijf je zitten met de rest. Inschatten welk dessin en welke maat het meest verkoopt is gewoon niet te doen. Ik moet dit gewoon overlaten aan de merken zelf die gespecialiseerd zijn hierin.


Dus ga ik mij volledig richten op de dingen waar molly & me wel heel erg sterk in is gebleken, namelijk de hondenspeeltjes, accessoires, gezonde snacks en "beauty" producten. De shop loopt namelijk nu al super goed (we zijn nog maar net open!) en daar ben ik geweldig dankbaar voor. Ik krijg zoveel geweldige reacties en vindt het zo leuk om te doen dat ik steeds op zoek blijf naar nieuwe producten en merken en dat werkt!


Daarom zijn vanaf nu alle harnassen in de SALE met 50% korting ! Ze zijn allemaal geweldig en zo super mooi. Ik zeg vaak als producten hier binnen komen: jeetje in het echt is het nog zoveel mooier, mensen zouden het eigenlijk even moeten kunnen zien en voelen. Dus ga snel kijken of er nog een geweldig harnas voor je bijzit. Uiteraard is het op=op.188 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page