top of page

verrassingsboxen voor je hond

Bijgewerkt op: 29 aug. 2022

surprise, surprise!Zijn wij de eerste die dit doen? Nee. Hebben wij deze boxen uitgevonden? Nee. Hebben wij de allerleukste, allerlekkerste en allermooiste? Ja!


Ja je ziet ze veel, de verrassingsboxen voor honden. En ik heb er vaak naar gekeken en me afgevraagd, is dit ook iets voor molly & me? Ik twijfelde, ik wil namelijk niet achter de kudde aanlopen en alles hetzelfde doen als anderen. Daarom heb ik er een tijdje geleden al eens een blog aan gewijd en jullie gevraagd (ook op Instagram) of dit een aanvulling zou zijn voor de webshop en ik hoorde toen alleen maar positieve reacties. Wat ik in ieder geval niet wilde was een abonnement aanbieden, ik heb zelf een hekel aan het feit dat je ergens aan vastzit of vergeet dat je ergens aan vastzit. Het moest dus gewoon een product in de webshop worden.


Na een tijdje denken dacht ik, ja, dit is juist een super mooie manier om mensen te laten zien en ervaren hoeveel toffe speeltjes, leuke accessoires, mooie verzorgingsproducten en heerlijke gezonde snacks we hebben! Om iedereen hier op deze manier kennis me te laten maken.


Als ik alleen al kijk naar de grote collectie hondenspeeltjes die we hebben. Bijna altijd als ik weer wat uitpak denk ik bij mezelf, jeetje als mensen dit toch eens in het echt kunnen zien en voelen! De speeltjes zijn in het echt vaak nog mooier, groter, zachter en leuker dan je op een website kunt zien. Je (nou ja je hond dan) moet dit echt zelf ervaren.


Dus ...

ben ik gestart met het bedenken welke soort boxen ik wilde gaan verkopen en het ontwerpen van de stickers en beelden voor de website. Natuurlijk de enige echte Surprise box! Maar door jullie reacties wist ik dat er ook vraag was naar een paar andere boxen. Dus dat werden de Puppy Box, Snack Box en Birthday Box. Eigenlijk zijn het natuurlijk allemaal Surprise boxen want je weet nooit van te voren wat erin zit. Dat is nou juist het allerleukste. We kunnen in ieder geval wel verklappen dat er altijd producten inzitten van onze huidige collectie, dus altijd nieuwe speeltjes, producten en heerlijke snacks. Ik koop er niet speciaal voor in, alles wat je in de boxen vindt is ook gewoon te koop in de webshop.Het werkt simpel: kies een box, kies een maat en wij selecteren de geweldige items, zodat jij het leuke gedeelte, de verrassing, overhoudt! Hoe leuk is het om je eigen hond (of die van iemand anders) te verrassen? Dat kan nu met onze surprise boxen. De naam zegt het al, het is een verrassing wat er in je pakket zit.

Je koopt een surprise box voor 29,95 of 49,95. In de box zitten producten met een bijna dubbele winkelwaarde. Elke box is weer anders en wordt door mij persoonlijk met aandacht en liefde samengesteld, geen enkele hond zal daarom dezelfde box ontvangen.


Kerst

Natuurlijk is kerst bij uitstek geschikt om cadeautjes te geven en dus hebben we ook alvast nagedacht over de feestmaand. Op dit moment komen alle merken van toffe hondenspeeltjes al met hun kerst thema's uit. Ik ben dus al druk aan het pre-orderen en vanaf oktober zal ook een Kerst Box te koop zijn bij molly & me. Dit gaat gewoon het leukste kado onder de kerstboom worden dit jaar!PS, het is trouwens ook bijna dierendag ...

XOXO MOLLY & MIRANDA


Comments


bottom of page