top of page

scraps gourmet

100% made in FranceMet de hand gebakken in Zuid-Frankrijk, deze Scraps Gourmet koekjes zijn traktaties voor gezonde en milieuvriendelijke honden! Scraps Gourmet is een merk dat afvalbestrijding promoot omdat de recepten zijn gemaakt van gerecycled biologisch zuurdesembrood. De franse bakkers die met Scraps samenwerken gooien niets meer weg en helpen hun mooie broden om te toveren tot lekkere en gezonde voedingsproducten voor jouw hond.

Zonder GGO's, zonder kunstmatige smaakstoffen, zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen, zonder suiker of vlees en ook nog eens zonder palmolie. Een innovatieve aanpak die haute cuisine en eco-verantwoordelijkheid combineert!


Dus ...

zorg voor het welzijn van uw hond en de planeet. Deze 100% made in France, natuurlijke en gastronomische voedingsmiddelen zorgen voor meer vitaliteit, balans en gezondheid. Met de hand bereid van gerecycled biologisch brood.


Biologische Ecocert-gelabelde producten.TIP! Uiteraard zijn ook deze snacks het allerbest te bewaren in een luchtdichte voorraadpot. En waarom dan niet gelijk je eigen snackpot met de naam van je hond? Je vindt deze hier ...

23 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page