top of page

PEE-MON-CELLO

Ons eerste eigen molly & me hondenspeeltje!Hoe het is ontstaan ...


Oh oh oh wat was het moeilijk ! Naar aanleiding van een ontwerpwedstrijd die ik was gestart op Instagram kreeg ik zoveel leuke ontwerpen binnen (meer dan ik had kunnen hopen) en allemaal waren ze geweldig. Iedereen was zo enthousiast en heeft zo erg zijn best gedaan dat het verschrikkelijk was om er maar 1 uit te kiezen. Ik hou ze sowieso allemaal achter de hand want wie weet loopt deze zo goed dat ik er nog 1 laat maken.


Ik had zelf 2 favorieten, welke ga ik natuurlijk niet zeggen, waaronder deze (ontworpen door het baasje van Hygge) en op deze Pee-Mon-Cello kwamen ook erg veel reacties dus dit heb ik meegenomen in mijn beslissing. Natuurlijk moest hij ook goed grafisch over te zetten zijn voor het ontwerp.Dit is hem geworden!


Wat is hij leuk geworden! Het resultaat van onze ontwerpwedstrijd. Ons eigen molly & me hondenspeeltje met pieper. Uiteraard heeft Molly hem zelf al helemaal goedgekeurd.


Wat is er nou toffer om je eigen hondenspeeltje te ontwerpen en te laten maken. Na het uitzoeken van de vele ontwerpen die wij binnen kregen is deze het geworden. Daarna heb ik het ontwerp grafisch nagemaakt van de schets en is dit het resultaat, bijna identiek aan de schets van de winnaar. Hij is gemaakt van sterk materiaal met een teddy achterkant. Uiteraard hebben we er ook een pieper in laten zetten want ja, dat vinden onze fluffy vriendjes nou eenmaal het allerleukst.


Wees er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal beschikbaar. Ben jij degene die onze allereerste originele molly & me knuffel thuis heeft liggen? Natuurlijk heeft de winnares het speeltje zelf ook thuis gekregen en is Hygge er super blij mee!


€12,95

23cm x 15cm

bottom of page