top of page

Nieuw merk!

Zachte en natuurlijke verzorging voor je hondEen gezonde hond is te herkennen aan de staat van zijn vacht en huid. Problemen zoals roos, dermatitis en doffe vacht zijn een indicatie van een onevenwichtigheid die verschillende oorzaken kan hebben, vaak verergerd door onjuiste hygiëne toegepast met agressieve of ontoereikende producten.

De huid en vacht van de hond spelen ook een belangrijke afweerfunctie tegen invloeden van buitenaf en parasieten, daarom is het belangrijk om hun gezondheid te behouden door specifieke producten te gebruiken. Het zijn ook de eerste indicatoren van het welzijn (of ongemak) van de hond: intoleranties, allergieën, verkeerde voeding, maar ook ziektes zoals Malassezia kunnen leiden tot een geïrriteerde huid, dunner worden van het haar, jeuk, vormen van alopecia en slechte geur. Daarom hebben we producten ontwikkeld die niet agressief zijn, die een reinigende, hydraterende, kalmerende werking hebben en verzachtende kracht.


Dog's Health producten zijn ontworpen op basis van de hygiënische behoeften van de hond die als gezinslid in huis woont. We hebben elk product geformuleerd waarbij we plantenextracten zoals aloë vera en neemolie selecteren vanwege hun heilzame, hydraterende, reinigende en tegelijkertijd ontstekingsremmende eigenschappen om producten te verkrijgen die de hydrolipidenfilm van de huid respecteren en haar. van de hond.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page