top of page

Metro Paws

We are dog owners. We are dog lovers. DOG IS LIFE®METRO BALLS®


De perfecte toevoeging aan het speelgoed van uw actieve hond. In tegenstelling tot standaard tennisballen, zijn Metro Balls® speciaal ontworpen voor honden zonder petrochemische stoffen, extra sterk en zijn gemaakt van katoengaren en natuurlijk rubber.


POOPY PACKS®


In 2008 waren de oprichters op zoek naar poepzakjes en realiseerden ze zich dat alle beschikbare opties saai waren en meer plastic aan onze toch al lijdende planeet toevoegden. Ze besloten er iets aan te doen en creëerden Metro Paws.

Dierenliefhebbers, pleitbezorgers van de aarde en ouders van huisdieren. Geïnspireerd door onze liefde voor onze honden en het verlangen naar eco-chique producten. Wij geloven in het creëren van designer, milieuvriendelijke essentials waar jij en je huisdieren dol op zullen zijn. ONZE DESIGNS STINKEN NIET!

In de jaren sinds de oprichting van ons merk zijn we geëvolueerd om ouders van huisdieren te helpen hun leven en de gezondheid van onze planeet te verbeteren. Onze innovatieve Poopy Packs behoren tot de meest afbreekbare die er zijn. Naarmate uw behoeften veranderen, verandert Metro Paws dat ook. En naarmate we betere oplossingen ontdekken om Moeder Natuur te helpen, zul je zien dat we onze productlijn bijwerken om die ontwikkelingen weer te geven. Voor hoogwaardige duurzame huisdierproducten kunt u bij ons terecht. DOG IS LIFE®


Als we zeggen "dog is life", bedoelen we dat. Met onze Love and Licks Foundation hebben we gedoneerd aan talloze opvangcentra en reddingsdiensten. Ons doel is om zoveel mogelijk huisdieren te helpen. Want als het gaat om het redden van huisdieren, is de keuze zwart op wit.Metro Paws Pack-ledenComments


bottom of page