top of page

inpakken is een feestje!

Het liefste wat wij doen


molly & me is nu net een half jaartje open en we hebben inmiddels al voor een hoop mooie, leuke en lieve fluffy klantjes hun bestelling in mogen pakken en dat vindt ik altijd weer een feestje om te doen! Vandaar ook bij iedereen de confetti in zijn bestelling (sorry voor de troep).


Een jaar geleden toen de zoektocht naar mooie en interessante producten voor de webshop begon wist ik dat het totaal plaatje ook geweldig moest zijn. Dus ontwierp ik mooie kaartjes, flyers en stickers, bestelde ik heel veel confetti en hoopte ik dat het ontvangen en openen van een molly & me bestelling een feestje zou zijn. En aan de reacties van klanten te merken is dat ook gelukt.


Het shoppen op de website, het uitkiezen van de allermooiste dingen en het ontvangen van een mooi pakketje, het moet allemaal een happy beleving zijn en ik hoop dat ik dit nog heel lang mag blijven doen.


Heel veel liefs van Miranda & Molly xoxo




Comments


bottom of page