top of page

een puppybox, ja of nee?met een nieuwe webshop komen ook de ideeën, je wilt zoveel mogelijk aanbieden want alles is zo leuk! Je gaat vaak uit van je eigen interesses, je eigen favorieten, je eigen smaak en je eigen ervaringen maar is dat heel slim als je een zo breed mogelijk publiek wilt aanspreken? Ze zeggen van niet maar daar ben ik het helemaal niet mee eens.


Je wilt namelijk niet 1 van de zovelen zijn/worden en juist opvallen en aanspreken in een tijd waarin de webshops als paddenstoelen uit de grond schieten. Daarom heb ik gezocht naar de mooiste honden speeltjes, snacks en accessoires in binnenland maar nog veel meer in het buitenland (Amerika, Australië en zelfs Bali). Dingen die je niet overal ziet en waardoor mensen denken hé dat ken ik nog niet. Dat is leuk!


Maar er zijn ook zeker dingen die je wel overal ziet en die misschien niet zo apart zijn maar wel MEGA SUPER KEI leuk. En dat zijn de verrassingsboxen. Ik zie ze veel voorbij komen en denk dan steeds vaker misschien is het ook wel wat voor molly & me. Natuurlijk wel met onze eigen originele molly & me inhoud, dat dan weer wel natuurlijk.


En daarom mijn vraag, wel of geen verrassingsboxen gaan verkopen ? En dan om te beginnen met een puppybox. Want alhoewel molly inmiddels net een jaar is geworden weet ik nog zo super goed hoe spannend we het vonden. Wekenlang zijn we als gezin op zoek geweest naar alle spullen die je MOET hebben voor een pup maar misschien nog wel meer naar alle spullen die je WIL hebben voor je nieuwste fluffy vriendje/vriendinnetje ! Een box dus voor als je zelf binnenkort een puppy krijgt of net hebt. Maar ook zeker als super leuk kado voor iemand anders. Met een favoriete speeltje, een lekkere (100% natuurlijke) snack en andere leuke aanvulling. Dat allemaal geweldig verpakt als het mooiste kado.


Ik zou heel erg graag jullie mening hierover weten, vindt jij een puppybox leuk? Zou je er 1 kopen voor jezelf of een ander? Zou je daarna ook andere verassingsboxen kopen? Wat zou er zeker in moeten zitten? Wij staan open voor alle reacties, ideeën en (opbouwende) kritiek! Laat je reactie hieronder achter bij opmerkingen, alvast super bedankt.


PS : klik even op als gast publiceren anders kom je op een inlogpagina en lukt het niet !

100 weergaven4 opmerkingen

4 comentários


Convidado:
19 de mar. de 2022

Doen!

Curtir

Convidado:
19 de mar. de 2022

Lijkt me super leuk!

ook een verjaardagsbox maar snackboxen zijn ook altijd goed.

Curtir

Convidado:
19 de mar. de 2022

Super leuk een verrassingsbox van verschillende waardes bijv. €.

Speeltje en snacks erin is altijd goed. Of een cadeaubon erbij.. Een verjaardagsbox ook leuk!

Curtir

Convidado:
19 de mar. de 2022

Even een testje of de opmerkingen werken. Groetjes molly & me !

Curtir
bottom of page