top of page

de vakantie is voorbij

Bijgewerkt op: 15 aug. 2022

en we hebben er weer zin in!Wij waren de eerste in Nederland die vakantie kregen en dat betekend dat we inmiddels ook alweer een paar dagen in de "sleur" van het normale leven zitten. De kinderen natuurlijk nog niet, die kunnen nog een paar weekjes chillen. Uiteraard moeten er nog wel een hele hoop wasjes gedraaid worden!


De 2 weken in "ons" heerlijke Zuid Frankrijk waren geweldig maar toch kon ik het niet laten om af en toe (op het strand of bij de caravan) op zoek te gaan naar nieuwe leuke dingen en merken voor molly & me. Dit betekend dat er bij thuiskomst een paar super toffe dozen op mij stonden te wachten. De afgelopen paar dagen ben ik druk bezig geweest om al deze items achter de schermen online te zetten. De komende dagen ga ik ook nog even de webshop een beetje aanpassen, zo blijft een bezoekje aan molly & me elke keer weer verrassend en leuk.Wat is er nieuw?


VegDog

Allereerst hebben we weer een super mooi en uiteraard 100% natuurlijk merk toegevoegd aan onze snacks. Ze zijn zelfs helemaal veganistisch. Waarom?


VEGDOG is opgericht door Tessa Zaune-Figlar's hond. Hij leed jarenlang aan een voederallergie, daarom adviseerde de dierenarts uiteindelijk om dierlijke eiwitten uit het dieet van Nelson te verwijderen. In eerste instantie was Tessa sceptisch maar uit liefde voor Nelson wilde ze geen middel onbeproefd laten. Omdat er nog geen geschikte producten op de markt waren ontwikkelde Tessa VEGDOG in samenwerking met gespecialiseerde dierenartsen om dit gemis in de markt op te vullen en hondenbezitters een gezond alternatief te bieden voor vleesbevattend voer in vergelijkbare situaties. Deze snacks zijn het veganistische alternatief dat niet alleen dieren maar ook het klimaat beschermt en daardoor een groene pootafdruk achterlaat.
Smarty Paws

De SmartyPaws Wagging Wheel Puzzlers zijn een heel nieuw interactief puzzelspeelgoed van ons populaire speeltjes merk ZippyPaws dat ook dienst doet als slow feeder bowl voor de iets te enthousiaste eters. Het puzzelontwerp zorgt ervoor dat uw hond langzamer kan eten, helpt een opgeblazen gevoel, voorkomt boeren en verstikking en bevordert een gezond dieet en gewicht. Uiteraard staat het ook garant voor uitdagende (en soms zeer nodige uitputtende) spelletjes en tijdverdrijf. Ook zijn er (ik kan het nooit laten) hele nieuwe Zippy Paws speeltjes toegevoegd.


COMING SOON ...


Ons eigen hondenspeeltje!

Ook zijn er een aantal dingen die hopelijk deze week nog online komen. Zoals uiteraard het eigen molly & me hondenspeeltje die we zelf hebben laten produceren nav onze ontwerpwedstrijd! Ze zijn zo super tof geworden en onze eigen Molly heeft hem natuurlijk al uitgeprobeerd en helemaal goedgekeurd! Maar aangezien ik het zo net na de vakantie super druk heb is er nog geen tijd geweest om goede productfoto's te maken voor op de site maar hou goed onze Instagram in de gaten.

PAWR hondenvoeding

PAWR is dé nieuwe standaard hondenvoeding: plantaardig en boordevol superfoods. Opgericht door vader en dochter, dierenarts en voedingsdeskundige maar bovenal echte hondenliefhebbers. Met 15 jaar ervaring in plantaardige hondenvoeding streven ze naar een gelukkigere viervoeter én planeet. Hieruit is de superfood lijn geboren, rijkelijk gevuld met de beste kwaliteit gedroogde superfoods, verpakt in een 100% recyclebare verpakking en lokaal in Nederland geproduceerd. Pootje voor pootje streven ze naar een gezondere en duurzamere pet food industrie. De ideale aanvulling op alle mooie merken natuurlijke honden snacks die we al verkopen in de webshop. Uiteraard besteed ik hier nog veel meer aandacht aan wanneer het online komt, waarschijnlijk dit weekend. Ben je nieuwsschierig geworden en wil je alvast iets meer weten over PAWR? Kijk dan even hier voor hun verhaal achter het merk en waarom ze het gestart zijn.
bàu

Een super mooie uitbreiding van onze honden verzorgingslijn. BAU Cosmesi uit Italië produceert en biedt 100% natuurlijke en veganistische producten voor de verzorging en hygiëne van honden. Deze producten bevatten niet alleen volledig veilige en gezonde ingrediënten, maar zijn 100% natuurlijk, bio, dierproefvrij en maken alleen gebruik van duurzame stoffen. De natuurlijke extracten van planten, zaden en vruchten hebben cosmetische eigenschappen. Alle verpakkingen zijn ook groen en duurzaam, ze gebruiken alleen gerecyclede petflessen en aluminium potten, beide 100% recyclebaar. In de collectie zitten o.a. anti-stress spray met vanille, spuittandpasta, neusbalm, pootbalm, ontwarrende conditioner, leave-in reinigingsgel, plooienbalm en oogreiniger tonic. Buiten dat ziet de verpakking er ook nog eens erg chiquedefriemel uit.

Fijn om weer terug te zijn en jullie allemaal weer terug te zien in de webshop. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe items en merken maar mochten jullie nou wat missen of tips hebben, let me know!

Ik zie graag jullie aankopen terug op Instagram, tag ons even dat vinden we super leuk!


XOXO MOLLY & MIRANDA


32 weergaven0 opmerkingen
bottom of page