top of page

PAWR

Living on the veg!

Beter voor je viervoeter én onze planeetMet PAWR gaan we poot voor poot naar een blijere viervoeter én planeet. Hieronder lees je de voordelen die je ervaart met PAWR. Zo streef jij samen met je viervoeter naar een groenere planeet waar ook andere dieren lekker vrij in de wei kunnen lopen.


Love all animals

Wij houden van alle dieren, dus eten we ze liever niet op. Zo kan een hond gemiddeld al 500 kippen besparen door te switchen naar een plantaardig dieet. Zo besparen we tal van dierenlevens en een hoog aantal broeikasgassen. Een win-win situatie dus.


Duurzaam

Eén hond voor 1 jaar lang voeden, heeft dezelfde impact als een autorit van 3.677 kilometer. Dat is een rit van Amsterdam naar de Marokko! En dat dan ieder jaar. Deze impact kan makkelijk verkleind worden door te switchen naar een plantaardige dieet. Zo zet je eenvoudig een poot in de goede richting zonder ook maar iets in te leveren!


Gezonde levensstijl

Onze voeding gaat verder dan enkel de bruine brok die je gewend bent. Onze kleurrijke voeding is rijk aan gedroogde superfoods zoals zaden, groenten en peulvruchten! Deze worden met een speciaal droogproces gedroogd waardoor alle natuurlijke vitaminen en mineralen perfect bewaard blijven. Dit is niet alleen heel smaakvol maar ook enorm goed voor de gezondheid!


Ingrediënten

Wij vinden de gezondheid van onze hond en planeet belangrijk. Daarom maken we evenwichtige voeding met de kracht van planten. Gemaakt met onvoorwaardelijke liefde, zoals we die ook voor honden hebben en gebaseerd op wetenschap. Erik, onze dierenarts en mede-oprichter, heeft zijn 15 jarige ervaring met plantaardige hondenvoeding vertaald naar ongelofelijke voedzame en gezonde maaltijden.Hypoallergeen voor iedereen

Veel honden lijden aan gezondheidsproblemen veroorzaakt door voedselallergieën. De meest voorkomende allergieën zijn afkomstig van dierlijke eiwitten zoals kip en rundvlees! Onze voedingen zijn van nature hypoallergeen, zo bevatten ze hypoallergene eiwitten en bevatten ze geen gluten! Daarom is PAWR ook zelfs geschikt voor de meest gevoelige honden onder ons.


Pawlicking good

Last but not least, onze voeding is pawlicking good! PAWR is rijkgevuld met superfoods die bij het toevoegen van warm water lekker vers gaan ruiken en smaken. Zo werden al onze 3 voedingen zelfs door de meest kieskeurige honden goedgekeurd!Voor het hele verhaal achter PAWR en meer informatie over de voeding kun je hieronder de PDF zelf downloaden en opslaan. Zo kun je op je gemak alle informatie doorlezen of uitprinten.


PAWR - ons verhaal presentatie
.pdf
Download PDF • 4.56MB

47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page