top of page

bàu

Schone honden, gelukkige eigenaren!Zelfs viervoeters zijn graag schoon en geurig en daarom biedt Bàu u natuurlijke en in Italië gemaakte producten voor de goede hygiëne van uw harige vriend. En dat ook nog eens in een sjiekdefriemel verpakking die prachtig staat in je badkamer, huiskamer of natuurlijk gewoon in de kast.


Sommige producten van bàu cosmetics zijn nu al bestsellers! Dit zal komen omdat ze 100% natuurlijk en veganistisch zijn en omdat ze echt werken! Ze bieden 100% natuurlijke, veganistische en made in Italy producten voor hondenverzorging en hygiëne.De toekomst van iedereen, mens en dier, is groen.


Onze producten bevatten niet alleen volledig veilige en gezonde ingrediënten voor de mens, maar ook 100% natuurlijke, biologische, dierproefvrije en duurzame stoffen. De natuurlijke extracten van planten, zaden en vruchten hebben zeer belangrijke en wonderbaarlijke cosmetische eigenschappen dus waarom ze niet gebruiken?

Onze verpakkingen zijn ook groen en duurzaam: we gebruiken alleen gerecyclede petflessen en aluminium potten, die beide 100% recyclebaar zijn. Voor de verpakking gebruiken we gerecyclede kartonnen dozen, plakband van kraftpapier gemaakt van hernieuwbare bronnen en, voor het opvullen en beschermen van producten, biologisch afbreekbare en composteerbare maïszetmeelchips.

De toekomst is hopelijk biologisch, natuurlijk en eco-duurzaam, we geloven dat het goed is dat de producten voor onze honden ook die kant op gaan!Getest op mensen en niet op dieren!

Nee, we houden geen mensen in kooien, onze cosmetische producten voor huisdieren bevatten echter alleen ingrediënten en stoffen die ook veilig zijn voor de mens. Jij zou zelf voor je huid nooit onbetrouwbare en ongereguleerde producten gebruiken, waarom zou je harige vriend het doen? Geen enkel dier, groot of klein, huiselijk of niet-huishoudend, is uitgebuit voor onze producten.

Made in Italy

Onze producten zijn 100% gemaakt in Italië. Wij hebben graag direct contact met onze leveranciers en weten bovenal dat het voor u belangrijk is om Italiaanse en veilige producten te kopen.Advies

Heeft uw hond nou echt dingen die u niet vertrouwd en daardoor het gedrag, eetpatroon en karakter veranderen is het natuurlijk altijd het beste om met uw dierenarts te praten als u zich zorgen maakt. bàu producten (en ook onze andere merken verzorgingsproducten) zorgen voor de hygiëne van uw harige vriend, maar niet voor hun gezondheid. Denk eraan om je trouwe viervoeter regelmatig naar de dierenarts te brengen voor een check-up!
8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page